Trendy Lashes Nieuws

Corona virus

Vanaf 11 mei worden de coronamaatregelen versoepeld en bent u weer van harte welkom in de salon (uiteraard alleen op afspraak).

Om uw bezoek aan de salon voor iedereen zo veilig mogelijk te houden gelden er wel een aantal aangescherpte maatregelen:

 • kom ALLEEN naar de salon
 • zorg dat u op tijd op uw afspraak verschijnt, niet te vroeg en niet te laat, om het contact met andere klanten zoveel mogelijk te voorkomen
 • we kunnen helaas geen handen schudden of elkaar een knuffel geven
 • direct bij binnenkomst uw schoenen uit doen en uw handen wassen/desinfecteren
 • zodra u plaats neemt op de behandelstoel zal er zo min mogelijk gepraat worden
 • bij het maken van een afspraak ga ik er vanuit dat u in goede gezondheid bent. Bij twijfel of zieke gezinsleden zal de afspraak verplaatst of geannuleerd moeten worden. 
 

  Selftanning Mousse

   

  Nieuw verkrijgbaar: rapid selftanning mousse van Vani-t Velocity Australia met 15% DHA.

  De mousse is eenvoudig aan te brengen, is zijdezacht en glijdt hierdoor gemakkelijk over de huid. Makkelijker aan te brengen dan een gel of spray.  

  De mousse zorgt voor een glamour look en u kunt al na 1 uur douchen.      De sterkte van de kleur is afhankelijk van de gebruikte hoeveelheid.

  De selftan is een unieke mix van hydraterende olien en krachtige antioxidanten voor de huid. Samengesteld uit zee-collageen extract, aloe vera, vitamine A & E, jojoba- en zonnebloemolie.                                          Al deze eigenschappen voeden en verbeteren de de textuur van de huid.    


  Voor een optimaal resultaat is het noodzakelijk om de mousse aan te brengen met een tanning glove. Het resultaat is dan natuurlijk en egaal. Tevens voorkomt u hiermee verkleuring aan de binnenkant van uw handen.


  De voorbereidingen en nazorg voor de selftan zijn hetzelfde als bij de spray tan.

              

           

   
   


  Kaart
  Opbellen
  E-mail
  Info