Behandelingen

Wimperextensions

Welke vrouw wil dat nu niet: op elk moment van de dag fantastisch mooie, sprekende ogen? Wimperextensions maken het mogelijk! De topkwaliteit mink wimperextensions van de gerenommeerde merken Blink en Lash eXtend zijn natuurlijk ogende extensions met een hoog draagcomfort. Uw ogen lijken groter, openen het gezicht en versterken je uitstraling. Wimperextensions zijn ideaal voor vrouwen die ontevreden zijn over hun natuurlijke wimpers of weinig tijd hebben voor de dagelijkse mascara sessie. 

Bij Trendy Lashes is er keuze uit verschillende krulsoorten: B, C, D, J en L. Diktes 0,10, 0,15 mm, 0,18 mm 0,20 mm. Lengtes 6 mm t/m 14 mm. Bij Volume Lashes is er keuze uit 0,03, 0,05 en 0,07 mm dikte, lengtes 6 t/m 14 mm en uit C, CC, D, DD en L krul.                                                                          

Voorafgaand aan de behandeling vindt eerst een kort consult plaats. Tijdens dit consult wordt gevraagd waar uw voorkeur naar uit gaat, waarna er gezamenlijk gekeken wordt naar de juiste krulsoort, lengte en dikte passend bij uw natuurlijke wimpers en oogvorm.

Hierna kunt u plaats nemen op de behandelstoel.                                        Om te voorkomen dat de onderste wimperhaartjes verkleven met de bovenste wimperhaartjes, worden deze afgeplakt met speciale tape.        De wimpers worden eerst goed gereinigd met een speciale olievrije make-up remover om de eventuele laatste make-up restjes te verwijderen. Vervolgens worden uw wimpers met een primer behandeld, voor een optimale hechting. 

Met de techniek one-by-one wimperextensions wordt op elk natuurlijk wimperhaartje 1 extension geplaatst. Het is zeer belangrijk dat elk wimperhaartje zorgvuldig wordt gescheiden van de overige wimperhaartjes om verkleving van de natuurlijke wimperhaartjes te voorkomen. Op deze manier is de behandeling niet schadelijk voor de natuurlijke wimperhaartjes en wordt het beste resultaat behaalt! Afhankelijk van het aantal natuurlijke wimperhaartjes worden gemiddeld 80-100 extensions per oog geplaatst. De behandeling duurt gemiddeld 90 minuten. 

Met de techniek Volume Lashes wordt op elk natuurlijk wimperhaartje 2 tot 6 ultradunne extensions gebundeld (fans) en op 1 wimperhaartje geplaatst (0,03, 0,05 of 0,07 mm dik), om zo meer volume te creëren. De fans worden tijdens de behandeling vanaf de wimperstrip door Trendy Lashes zelf gebundeld, dit geeft een nog natuurlijker resultaat! Deze behandeling is ideaal indien u van nature minder wimperhaartjes heeft! De behandeling duurt gemiddeld 2,5 uur. De volume lashes zijn zachter en geven een voller en natuurlijker resultaat. Tevens zorgen deze lashes doorgaans voor langer draagplezier, omdat het door de geplaatste hoeveelheid minder snel opvalt als er een aantal zijn uitgevallen.

Tijdens een refill behandeling worden de uitgegroeide extensions van de natuurlijke wimperhaartjes verwijderd. Er worden nieuwe extensions geplaatst op de wimperhaartjes waarvan de extensions zijn verwijderd én op alle nieuw gegroeide wimperhaartjes (met uitzondering van hele korte babyhaartjes). Hierdoor behoudt u mooie, volle wimpers!

De extensions vallen geleidelijk uit met de natuurlijke wimperhaartjes en blijven 6-8 weken zitten (afhankelijk van de groeicyclus van uw eigen wimpers en de nazorg). Voor elk uitgevallen natuurlijke wimperhaar groeit weer een nieuw babyhaartje. Voor een optimaal resultaat wordt geadviseerd om tussen de 2 a 3 weken een refill behandeling te laten uitvoeren.

Lash Volume Lifting (LVL)

Lash Volume Lifting is een nieuwe wimperbehandeling waarbij de               natuurlijke wimpers worden gelift zonder                                                     wimperextensions. De wimpers worden vanaf de wortel gelift. Hierdoor       zien de wimpers er langer, dikker en voller uit. De wimpers worden             meer gelift dan met een reguliere wimperpermanent behandeling.               De vorm blijft 6-8 weken behouden.

Lash Volume Lifting is ideaal voor als u allergisch bent voor                         wimperextension lijm, een wimperextension pauze wilt inlassen of als u     geen wimperextensions wilt dragen, maar wel een voller effect wenst dan   alleen mascara. Daarnaast is deze behandeling zeer geliefd bij klanten die geen wimperextensions dragen, omdat deze weinig onderhoud nodig heeft. Het is mogelijk om deze behandeling gezellig samen met uw moeder, zus, een vriendin, collega, buurvrouw uit te laten voeren (duobehandeling). Gedurende de behandeling ligt u vlak naast elkaar op de behandelstoelen, waardoor dit zorgt voor een gezellig en uniek samenzijn! Ook erg leuk om iemand hiermee te verrassen!                                           De behandeling duurt circa 60 minuten (90 minuten bij een duobehandeling).                         

Deze unieke behandeling met siliconen shields is geschikt voor korte en     lange wimpers. De siliconen shields zijn er in 3 maten, voor een natuurlijke tot sterke krul; S, M, L.  Door het gebruik van deze shields is de                   behandeling niet schadelijk voor uw eigen wimpers. Tevens worden uw       wimpers tijdens de behandeling volledig vanaf de haarwortels gevoed.

 De eerste 24 uur na de behandeling mogen uw wimpers niet nat worden,    hierna zijn deze bestand tegen douchen, zwemmen, zweten en tranen.


Spray Tanning

Het is algemeen bekend dat teveel zon op je huid en verkeerd zonnebank gebruik schadelijk zijn voor je huid, maar toch wilt u graag een mooie, gebruinde teint. Spray Tan is de oplossing! Binnen 15 minuten heeft u een egaal, natuurlijk gebruinde huid, zonder de schadelijke UV-straling van de zon of zonnebank. Spray Tan is uitstekend geschikt voor vakanties, bruiloften, feestjes, foto-shoots en andere evenementen. Maar natuurlijk ook als je het hele jaar door een gezonde, gebruinde teint wilt.

Bij Trendy Lashes wordt gewerkt met de tanning solution Velocity Ultra Dark van Vani-T Australia (15% DHA). Velocity is 's-werelds snelst inwerkende tanning (rapid tan) en geeft een authentieke honingbruine kleur. Dankzij de formule van Velocity is het mogelijk om al na 1-3 uur na de behandeling te douchen, al naar gelang de gewenste kleurintensiteit.

De werkzame stof in alle Spray Tan vloeistoffen is DHA (dihydroxyacetone). DHA is een koolhydraat dat wordt geronnen uit suikerriet of suikerbiet. DHA wordt op de hoornlaag verneveld en werkt alleen op de dode huidcellen. Hoe bruin u wordt van de behandeling is afhankelijk van de kwaliteit van de DHA en uw huidtype. DHA is goedgekeurd door de FDA (Food and Drug Administration) en de Europese commissie. Spray Tanning met DHA wordt onder andere ook aangeraden door de Amerikaanse Huidkanker Organisatie, de Amerikaanse Dermatologische Academie en de Amerikaanse Medische vereniging.

Velocity bevat onder andere ecocert. goedgekeurd DHA (organisch gecertificeerd), Vitamine A & E, anti-oxidanten, quad bronzing technologie (zorgt voor een diepere, donkere bruine kleur), aloe vera extract (vochtinbrengend), quandong extract (rijk aan vitamine C; verminderd lijntjes en rimpels), Australische kakadu pruimen (bevat 50 keer zoveel vitamine C). Het gaat huidveroudering tegen en bouwt collageen op.

Voorbereidiing op de behandeling

 • Scrubben: Scrub en hydrateer de huid goed de avond voor de behandeling. Gebruik olievrije producten (o.a. Dove, Nivea en Rituals bevatten oliehoudende bestanddelen). Geef met name extra aandacht aan de droge delen, zoals ellebogen, knieën en enkels. Scheren, waxen en epileren kan tot maximaal 8 uur voor de behandeling (anders is uw huid te gevoelig).
 • Make-up en parfum: verwijder alle make-up voor de behandeling, mascara mag blijven zitten. Gebruik geen bodylotion, olie houdende producten, deodorant, crème of parfum op de dag van de behandeling. Hierdoor kan de tanning niet goed hechten of zelfs groen uitslaan!
 • Kleding: draag loszittende, donkere kleding direct na de behandeling, om strepen te voorkomen.
 • Neem bij regen een paraplu mee, ter bescherming van uw tan
 • Gebruik geen andere zelf bruinende producten vanaf 4 dagen voor de behandeling.

                  Hoe werkt een Spray Tan behandeling

Door middel van een spray tan apparaat (HVLP) wordt de tanning vloeistof op uw huid verneveld. De tanning ontwikkeld zich na de behandeling verder door, de teint direct na de behandeling is dus niet hetzelfde als het uiteindelijke resultaat. Hoe beter de tanning kan inwerken op de hoornlaag, hoe bruiner u wordt. Het mooiste resultaat, is een natuurlijk resultaat passend bij uw huidtype. Om uw haar te beschermen draagt u tijdens de behandeling een haarnetje. Om te voorkomen dat uw voetzolen verkleuren staat u tijdens de behandeling op speciale voetzooltjes (sticky feet).

Nazorg instructies

 • Douchen-baden: laat de tanning 1 uur inwerken voor een lichte Tan, 2 uur voor een medium Tan en 3+ uur voor een donkere Tan voordat u gaat douchen of baden. Zo kan de tanning zich volledig ontwikkelen. Mocht er bij het douchen of baden een bruine verkleuring van het water zichtbaar worden, is dit louter overtollige tanning. Dit gaat niet ten koste van uw bruine teint.
 • Transpireren: vermijd intensief transpireren na de behandeling. Het beoefenen van een sport met hevige transpiratie en gebruik van de sauna wordt sterk afgeraden.
 • Zwemmen: vermijd zwembaden, chloor stript de bruine teint van uw huid af!
 • Crème: om uw bruine teint langer te behouden, is het raadzaam om dagelijks een vochtinbrengende crème te gebruiken (geen olie houdende producten).
 • Sieraden: draag na de behandeling een aantal uur geen sieraden. Vooral horloges en kettingen kunnen strepen veroorzaken. 

          

CND Shellac polish

CND Shellac is de originele UV-cured polish die voor ruim twee weken lang een schitterend hoogglans resultaat. Het is een hypoallergeen product en kan direct op de natuurlijke nagel worden aangebracht. Daarnaast is Shellac een 3-free formule: vrij van Formaldehyde, Toluene en DBP. De Shellac is geheel veilig in gebruik (ook voor zwangere dames!).                    De polish wordt in een paar lagen aangebracht en uitgehard onder de UV-lamp. Daarna is de polish meteen droog, dus geen wachttijd of beschadigingen meer! De polish geeft een perfect mooie glans, versterkt de natuurlijke nagels en is bestand tegen dagelijks gebruik. Voor deze behandeling hoeft de nagelplaat niet opgevijld te worden, waardoor dit absoluut niet schadelijk is voor de eigen nagels.  Het is ook mogelijk om de teennagels met Shellac te behandelen, dit zorgt voor prachtig gelakte teennagels tot wel 8 weken lang!

Indien u uw nagels extra mooi wilt maken met nailart, dan is er in de salon volop keuze uit diverse glitters en foils van Lecenté, en stempelplaten met verschillende patronen. 

Bij Trendy Lashes wordt uitsluitend gewerkt volgens het CND protocol en met de officiele CND Brand 14+ day nail color producten.                            Er worden regelmatig trainingen en workshops gevolgd om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en trends.                

Er is volop keuze uit 50 diverse schitterende Shellac kleuren, van Nude tot donker en van subtiel tot sprankelend.                                                        Daarnaast kan er tevens gekozen worden voor een leuk stempel patroon, folie of glitter applicatie op de nagels.


De voordelen van een shellac behandeling:

 • Top kwaliteit
 • Sterke, schitterend gekleurde nagels
 • blijft 14 dagen mooi
 • Prachtig resultaat en mooie glans
 • Geen beschadigde, doffe nagels meer
 • Versteviging van de natuurlijke nagels
 • Geurloos en hypo-allergeen
 • Tijdbesparend
 • Verwijderen zonder te vijlen
 • Goed bestand tegen dagelijks gebruik
 • Geen droogtijd, UV uitharding.

                           De behandeling

 • nagels in model vijlen*
 • schoonmaken van de nagelplaat*
 • polijsten van de nagelplaat*
 • aanbrengen base coat
 • aanbrengen 2 lagen kleur CND Shellac
 • aanbrengen top coat
 • aanbrengen CND Solaroil voor de verzorging van de nagelplaat en de nagelriemen
 • Handcreme van CND Scentsations


* manicure is bij de prijs inbegrepen.

             

                                Voorbereiding op de behandeling

 • Zorg er voor dat u op de dag van de behandeling geen handcreme, olie of andere cremes gebruikt. Dit maakt uw nagels zacht en week waardoor de polish niet goed kan hechten aan de nagelplaat.


                            Nazorg instructies

Om zo lang mogelijk van uw mooi gelakte nagels te genieten is het aan te raden de volgende instructies goed op te volgen:


 • Draag beschermende handschoenen bij schoonmaakwerkzaamheden, klussen, tuinieren en bij het werken met chemische middelen.
 • Was direct uw handen (of draag beschermende handschoenen) na het gebruik van zonnebrandcreme , zelfbruinende producten, haarverfproducten, kruiden, insectensprays
 •  Gebruik minimaal 2 maal daags CND Solaroil en masseer deze in op uw nagels en nagelriemenDe Solaroil zorgt ervoor dat uw nagels gehydrateerd worden, uw nagelriemen zijdezacht aanvoelen en de polish lang mooi blijft!

 

.

De behandeling duurt circa 45-60 minuten.

De shellac is snel te verwijderen in de salon. Hierbij worden speciale wraps met CND Nourishing Remover gebruikt om op milde wijze de shellac van uw nagels te weken. In deze Remover zitten de verzorgende bestanddelen van Macademia en vitamine E zodat de huid en nagels diep gehydrateerd worden tijdens het afweken.                                                                     Hierna kan desgewenst direct een nieuwe shellac kleur worden aangebracht.

             
Kaart
Opbellen
E-mail
Info