Gastenboek

34 berichten op 2 pagina's
Aleida H
14-07-16 22:51:16
12 juli 2016 voor Lash Volume lifting geweest, goede uitleg, ben zeer tevreden m'n wimpertjes zijn weer mooi gekruld.
Hanneke G.
28-06-16 17:08:26
1,5 week geleden voor het eerst bij Trendy Lashes geweest voor een Myscara behandeling. Ik voelde me gelijk erg op mijn gemak alsof ik er al veel vaker geweest ben. Het resultaat is ook mooi en ideaal voor vakantie. Judith werkt erg nauwkeurig.
Nikki Groenewegen
21-06-16 14:13:13
Ik ben woensdag 15 Juni voor het eerst geweest om een set volume lashes te laten zetten. Werd hartelijk ontvangen en heb een goede uitleg gehad wat er ging gebeuren.
Wat ik ook erg fijn vond is dat er als eerst wordt gekeken naar de conditie van je eigen wimpers en dat naar aanleiding daarvan bepaalde keuzes worden aangeboden. Er wordt niet lukraak geplakt.
Ben na een week nog steeds super blij met het resultaat en nagenoeg nog geen uitval gehad.
Kom zeker terug om de wimpers te laten re-fillen.
vanessa vanessa van geffen
25-05-16 11:03:50
24 mei geweest bij Judith, lieve rustige vrouw.
geeft goed advies en werkt hygiënisch.
Ik had geen last van de gassen van de lijm dus geen rode prikkende ogen, helemaal super!!
Latifa El Khamessy
17-05-16 10:24:01
Voor ik Trendy Lashes heb ontdekt door een vriendin van mij, heb ik bij iemand anders one by one wimpers gezet. Deze wimpers waren al na een week lelijk en ik moest altijd om de anderhalve week refillen. Maar wauw nu ik Volume Lashes bij Trendy Lashes heb gezet kan en wil ik niet meer zonder. Mijn wimpers zijn zo mooi, ze vallen amper uit en zitten na 3 weken nog mooi. Als ik wakker werd lag heel mijn kussen vol met uitgevallen wimpers, maar als ik nu wakker word, ligt er niks op mijn kussen en staan mijn wimpers perfect. Judith is echt een super lieve vrouw, heel professioneel en stelt je erg op je gemak. Ze neemt alle tijd voor je en legt alles rustig uit aan je. Ik vind het
Astrid Deegeling-van Heusden
26-04-16 09:09:43
Vorige week weer een refill van de 3D Volume Lashes laten doen bij Judith. Super blij weer met het resultaat, de volume lashes zijn vooral lekker zacht en het voelt en ziet er heel natuurlijk uit. 's ochtends zitten je wimpers meteen goed en je hebt geen mascara meer nodig. Judith gaat heel professioneel en secuur te werk tot het er naar haar tevredenheid uit ziet. Ook meteen een nieuwe afspraak gemaakt voor de volgende refill over 4 weken.
Marijke K.
13-03-16 15:06:58
Helemaal tevreden met de Volume Lashes. Vakkundig geplaatst door een sympathieke Judith. Zij neemt echt de tijd voor een mooi resultaat.Na een nachtje slapen zijn de wimpers nog net zo mooi.en vederlicht. Prettige bijkomstigheid: mijn oogleden worden als het ware "gelift" 😉
Naomi ilmer
13-03-16 14:33:23
ik ben vorige week weer Judith geweest voor een refill van de 3D volume lashes. Ik ben weer erg tevreden en blij met het resultaat ze blijven lang zitten en ik heb een veel vollere oogopslag. Ook ben ik weer voor een spraytan geweest echt een aanrader! als je een lekker kleurtje wilt zonder ervoor onder de zonnebank te gaan is dit zeer geschikt. Het lijkt net of je lekker op vakantie bent geweest. Ik ben er weer super blij mee!
Dorien Verlegh
13-03-16 13:33:14
Gisteren voor het eerst de Volume Lashes laten plaatsen door Judith. Ik ben heel tevreden over hoe zij te werk is gegaan. Heel vakkundig en professioneel. Daarnaast voel je je meteen op je gemak bij Judith door haar leuke persoonlijkheid. Ik heb al eens eerder de Classic Lashes gehad die geplaatst waren door een andere salon, maar daar was ik lang niet zo tevreden over als de Volume Lashes bij Trendy Lashes. Je voelt ze niet, zijn heel zacht (de classic zijn wat dikker en harder) en geven je een hele mooie oogopslag. De volgende refill afspraak staat al gepland :)
sandra ilmer
27-01-16 21:30:18
Vanavond volume Lashes 3D laten zetten op aanraden van Judith. Het resultaat WOW! Wimpers zijn veel zachter dan de gewone wimper extentions en een mooie volle oogopslag. Ik ben er weer Super blij mee!
Brenda Molenaar
12-01-16 12:30:44
Gisteren weer een 4D reffil gehad. Deze wimpers zijn zo fijn. Geen marcara meer en het scheelt in de ochtend een hoop tijd. Het werkt wel verslavend, ik kan in ieder geval niet meer zonder.😊
patricia chedi
11-01-16 13:46:54
Ik ben alweer een tijdje klant bij Trendy Lashes en kan het iedereen aanraden. Ik word altijd supergoed en professioneel geholpen. Daarnaast is de eigenaresse Judith ook echt een hele normale gezellige fijne meid waarbij je je meteen op je gemak voelt. Ik ga na een behandeling dan ook altijd vrolijk de deur uit!
De manier waarop zij de wimperextensions zet is echt prachtig, daarnaast geeft zij ook goed advies. De spraytan is ook echt geweldig, lekker bruin zonder negatief effect van zonnebank of echte zon.
Ik kan deze salon bij iedereen aanbevelen!
Nannie van Drunen
11-01-16 13:42:41
Wauw wat een aanrader, zeer zeer tevreden. Super mooie zachte en volle wimpers, zeer vakkundig geplaatst en een geweldige oogopslag. Erg blij mee, weg mascara en weg zwarte vlekken en ze blijven lang zitten. Tijdens het plaatsen een oogmaskertje op, heerlijk. Daarna nog even mooi kleurtje spray tan en ik kan er weer tegenaan. Judith bedankt, je bent geweldig en tot gauw.
Sandra Ilmer
10-01-16 15:00:56
Al meerdere malen bij Trendy Lashes geweest voor de refill van mijn wimperextentions en kan alleen maar zeggen dat het echt een aanrader is! Zo makkelijk, geen mascara meer nodig en make-up heb je niet meer nodig scheelt een hoop tijd' s ochtends. De extentions worden ook op een zeer nauwkeurige en nette manier geplaatst erg professioneel. En wat handig is is dat er ruime openingstijden zijn zodat je ondanks mijn drukke werkweek altijd wel een afspraak in kan plannen.
Ook spray tan gedaan en in een zeer korte tijd heb je een heerlijk kleurtje alsof je net terug bent van vakantie, ideaal voor een feestje, bruiloft etc.
Ik kan Trendy Lashes dus iedereen aanraden.
Tonen: 5  10   20
Kaart
Opbellen
E-mail
Info